Forskolin Slim – Pierdere in greutate O inselatorie?

Ce este Forskolin Slim?

In primul rand, Forskolin Slim este un supliment dietetic. Ingredientele includ extract de radacina de coleus forskohlii. Se presupune ca doza recomandata de 2 capsule pe zi va ajuta consumatorii sa piarda in greutate si sa arda grasimi. Un beneficiu este dimensiunea mica a sticlutei, convenienta pentru a fi luata in bagaj.

slabire cu forskolin slim

Nu am putut gasi numele companiei ce produce Forskolin Slim. Stim ca website-ul lor actual a fost creat in 2015.

Nu exista posibilitatea de a achizitiona produsul de pe website-ul oficial. Acesta se poate gasi la vanzare prin diferiti comercianti intermediari.

Ne place ca am gasit niste comentarii favorabile din partea clientilor si ca pe lista ingredientelor exista compusi naturali.

Oferta de testare gratuita a Forskolin Slim – o inselatorie?

Primul motiv de ingrijorare referitor la Forskolin Slim a fost oferta lor cu testare gratuita. “Unele companii obisnuiesc sa isi pacaleasca clientii sa le ofere datele contului bancar personal, promitandu-le o oferta precum aceasta,” spune editorul nostru de cercetare.

“Multi clienti nu au avut experiente pozitive si au intampinat probleme cand au incercat sa isi recupereze banii”.

Potrivit unui client, “Aceasta este o frauda, nu mi-am primit niciodata comanda dupa ce banii mi-au fost retrasi din cont. Aceasta companie ar trebui oprita din a mai pacali oamenii si a le lua banii castigati prin munca”.

Un alt utilizator a avut o experienta similara, spunand, “Am intrat pe site si am comandat 3 sticle. 1 trebuia sa fie gratuita. Pretul a fost de 66$. Imediat dupa ce am plasat comanda am fost sters de pe website. Nu am primit nicio chitanta si nu mai putea accesa website-ul (nu am mai reusit sa imi recuperez contul).”

Ne place sa fim corecti si sa includem si pareri pozitive ale clientilor. Insa referitor la testarea gratuita, nu am gasit niciuna.

Pierderea in greutate – fara rezultate reale?

Un alt motiv de ingrijorare este lipsa efectelor de pierdere in greutate ale Forskolin Slim. Conform unei pareri, “L-am cumparat pentru a pierde in greutate. Nu a functionat pentru mine, nici dupa ce am consumat toata sticla”.

Alti clienti au indicat aceleasi probleme spunand, “Nu am pierdut niciun kilogram si nu pot contacta compania pentru a-mi recupera banii”.
Cu toate astea, unii nu au avut aceeasi experienta.

Conform unui utilizator, “Mi-am cumparat produsul de la GNC si pare ca functioneaza. Am scazut 2 marimi la pantaloni. Mergeti intotdeauna sa cumparati produsul din magazine, nu online”.

Rezultate slabire

Un alt client era increzator, “Mi-am primit produsul la o saptamana dupa ce l-am comandat. Nu am inceput inca, sper ca nu voi pierde banii.”

De-a lungul cercetarii noastre, am observat ca este suficient un aspect ingrijorator, precum absenta pierderii in greutate, pentru ca sansele unui rezultat bun pe termen lung sa fie mici.

Daca Forskolin Slim nu te ajuta sa scapi de kilogramele in plus, merita oare banii tai?

Exista dovezi stiintifice?

Singurul ingredient gasit in Forskolin Slin este coleus forskohlii. Conform unui studiu publicat in Jurnalul Societatii Internationale de sport si nutritie, “Rezultatele sugereaza ca nu pare sa promoveze pierderea in greutate.

Poate insa ajuta la diminuarea castigului in greutate in cazul femeilor supraponderale, fara efecte secundare aparente.”.

Leave a Reply

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Se încarcă...