Hydroxycut HD – Pierdere in greutate Pareri si efecte secundare

In cele ce urmeaza va voi explica pe scurt daca Hydroxycut HD functioneaza. Am analizat efectele secundare, ingredientele si a cercetarile stiintifice. Sute de pareri ale utilizatorilor au fost luate in considerare, iar noi am structurat aceste informatii pentru a va oferi detaliile de care aveti nevoie.

Ce este Hydroxycut HD?

HydroxycutHD pareri

Pentru inceput, Hydroxycut HD este un nou supliment dietetic ce promite pierdere in greutate la nivel inalt.

Ingredientele sunt:

 • extractul de cafea robusta
 • cofeina anhidra
 • bitartrat de colina
 • l-teanina
 • radacina si frunze de Sensoril ashwagandha
 • trigliceride cu lant mediu

Se presupune ca promoveaza claritatea mentala, ofera cresterea nivelului de energie si pierderea in greutate. In prima zi, este recomandat sa iei 1 capsula cu 30-60 minute inaintea celor mai mari 2 mese ale tale. A doua zi, vei creste doza la 4 capsule si in a 3-a zi vei lua 6 capsule pe zi.

Hydroxycut HD este nou in 2017. Este unul dintre cele cateva suplimente dietetice disponibile la aceeasi firma. Se poate cumpara direct de pe site-ul oficial. Sunt disponibile atat o lista de ingrediente cat si instructiuni de utilizare.

Hydroxycut HD efecte secundare – „Este sigur?”

Eficienta si efecte secundare

Prima problema pe care o intalnim este prezenta unor efecte secundare. Conform spuselor editorului nostru de cercetare, „Acest supliment dietetic contine 200 miligrame de cofeina pe doza. Astfel, vei consuma 400miligrame pe zi prin acest produs. Atunci cand luam in considerare si alte surse de cofeina, spre exemplu cafeaua, ceaiul, ciocolata, sucul sau bauturile energizante, totalul ar putea fi prea mare.”

Potrivit Clinicii Mayo, prea multa cofeina poate duce la efecte secundare:

 • tremor al musculaturii
 • insomnie
 • agitatie
 • stomac deranjat
 • batai rapide ale inimii
 • iritabilitate
 • nervozitate

„Un aport zilnic poate cauza efecte secundare, de ex. varsaturi, diaree si miros corporal neplacut”, raporteaza WebMD.

Bazandu-ne pe cercetarile realizate in Stomatologia clinica contemporana, „Exista in acest moment numeroase produse terapeutice antimicrobiale pe piata, fara a avea efectele secundare ale medicatiei sintetice.”

Rezultate minime – „O alta problema”

Un al motiv de ingrijorare este rezultatul minim obtinut de ingredientele Hydroxycut HD. Intrucat nu exista pareri ale clientilor, ne-am uitat mai atenti la continut. Ce ne-a atras atentia a fost eficacitatea Sensoril.

In timp ce nu se mentioneaza pierderea in greutate, potentialul l-taninei implica inhibarea producerii de oxid nitric, spune Jurnalul de Neurobiologie Moleculara.

„Mai multe studii clinice riguroase sunt necesare pentru a investiga eficacitatea GCE ca instrument in procesul de pierdere in greutate”. Afirmatia apartine revistei de Cercetare si Practica in Gastroeneterologie.

Potrivit Jurnalului American de Nutritie Clinica, „Consumul de ulei cu trigliceride cu lant mediu ca parte dintr-un plan pentru pierdere in greutate ajuta la atingerea scopului”.

Cercetarea pe care am efectuat-o a aratat daca exista o anumita parte din suplimentul dietetic ce ne ingrijoreaza, cum ar fi ineficiente, sansele de pierdere in greutate mentinuta in timp nefiind promitatoare. Daca Hydroxycut HD nu te ajuta sa pierzi in greutate, apare o problema.

Leave a Reply