Pareri despre Lipo 8 – Functioneaza acest supliment pentru pierderea in greutate?

In saptamanile anterioare redactarii acestei pareri, am aflat daca Lipo 8 functioneaza cu adevarat. Am cautat mult si am condus o investigatie amanuntita, examinand ingredientele , efectele secundare, cercetarea din spate si serviciul pentru clienti. Am citit sute de comentarii ale utilizatorilor.

In final, am redactat un text complet cu informatiile de care aveti nevoie.

lipo 8 burn slim

Ce contine?

In primul rand, ingredientele din Lipo 8 sunt CLA, chitosan, extract de cactus, psylliun husk, extract de fasole alba, l-carnitin, fibre si portocale. Doza este de 1-2 capsule pe zi, cu 15-30 minute inainte de micul dejun, si promite accelerarea arderii grasimilor si pierderea in greutate. Capsulele mici sunt usor de luat la pachet.

Se pare ca Lipo 8 a fost lansat prima data in 2014, de catre Gnosis SPA cu sediul in Elvetia, si pare ca include unele ingrediente naturale.

Ingrediente ineficiente – Se pierde in greutate?

Primul motiv de ingrijorare a fost ca ingredientele din Lipo 8 nu ajuta la pierderea in greutate. “Exista ingrediente bune in Lipo 8”, spune editorul nostru de cercetare. “Dar ai nevoie de mai mult decat CLA si fibre pentru a pierde in greutate”.

“Ei bine, am vrut sa slabesc, dar nu am facut-o”, spune un client.

Cu toate astea, am gasit cateva comentarii pozitive postate online. Un utilizator spune, “Pare sa ajute cand este combinat cu dieta si exercitii”.

“Am pierdut aproximativ 2 kilograme pana acum”, este de parere alta persoana.

De unde cumpar? – Nu se mai vinde online

Lipsa disponibilitatii a fost o problema raportata de multi clienti. Conform spuselor unei personae, “Acest supliment nu se mai produce din cauza efectelor adverse si a riscurilor asupra sanatatii”.

“L-am cumparat initial online. Acum este dificil de gasit”, posteaza un alt client.

Dar, un alt utilizator spune, “Am gasit Lipo 8 Burn Slim printr-un vanzator international”.

Leave a Reply