Revolyn: Pareri despre formula naturala pentru slabit

Ce este Revolyn?

Pentru inceput, ingredientele din Revolyn sunt ceaiul verde, extractul de rodie, guarana, yerba mate, resveratrol si ginseng Siberian. Din pacate, concentratia fiecarui ingredient nu este disponibila. Acest supliment ar trebui luat o data dimineata si o data seara. Are ca scop marirea nivelului de energie, arderea grasimilor si pierderea in greutate. Produsul dietetic este realizat de Avilan Marketing, LLC.

Se pare ca Revolyn a fost lansat in 2014. Acest supliment de slabit este disponibil online in magazine precum Amazon. Contine numai ingrediente naturale. De asemenea, poate fi utilizat atat de femei cat si de barbati. Revolyn pareri

 

Ingrediente

Cantitati insuficiente ale ingredientelor. Un motiv de ingrijorare?

Primul aspect de care ne-am lovit in ceea ce priveste Revolyn, este lista de ingrdiente. Conform editorului nostru de cercetare, “Cantitatile exacte din formula nu sunt specificate. Astfel, aceste pastile de slabit pot contine doze minime din fiecare substanta. Ca urmare, pastila devine mai putin eficienta”.

Un utilizator afirma, “Nu! Nimic! Acest produs este un fals!”

“Nu ajuta la pierderea in greutate. Nu am slabit mai deloc. Seamana mai mult cu niste vitamine”, este de parere un alt consumator.

Cu toate astea, nu toate comentariile referitoare la Revolyn sunt negative. O persoana spune, “Functioneaza, sau cel putin asa cred”.

Nu exista garantie

O alta problema cu Revolyn:

Nu am putut gasi un website oficial pentru Revolyn care sa ofere o garantie satisfacatoare. Unor clienti nu le-a placut asta. O persoana a postat, “Am incercat sa imi iau banii inapoi. Dar nu exista posibilitatea de returnare a banilor pentru acest produs pentru slabit.”

“Nu iti poti primi banii inapoi”, a spus un alt utilizator.

Dovezile stiintifice si pareri

In primul rand, Revolyn contine ingrediente promitatoare, cum ar fi ceaiul verde si guarana. Aceste plante pot stimula metabolismul si cresc nivelul de energie. Din pacate, nu cunoastem concentratia acestora. Astfel, nu putem stabili daca acest supliment dietetic este eficient.

Compania ar trebui sa publice mai multe informatii legate de produs si de continutul acestuia.

Leave a Reply